Olika färger att välja på

Oral-B PRO 2 finns i fyra olika färger (svart, vit, blå och rosa) så du kan hitta din favoritfärg.

Skyddar tandköttet

Trycksensorn drar ner på borstningshastigheten och gör dig uppmärksam om du borstar för hårt.

Borsta tillräckligt länge

Den inbyggda timern hjälper dig borsta i minst två minuter, den kortaste borstningstid som tandläkare och -hygienister rekommenderar.

Mer än två veckors borstning på en laddning

Oral-B PRO 2 har ett toppmodernt litium-jon batteri som räcker i över två veckor. På så sätt behöver du inte tänka på att ta med laddaren på semestern.

Borsthuvuden som är utformade tillsammans med tandläkare

Oral-B erbjuder ett sortiment av runda borsthuvuden som följer konturerna på varje tand för renare tänder och friskare tandkött jämfört med en vanlig manuell tandborste.

Varumärket flest tandläkare rekommenderar*

Oral-B är inte bara designat i samarbete med tandläkare, det är också varumärket flest tandläkare rekommenderar världen över.* Upptäck själv nästa nivå av tandvård med Oral-B.

*Baserat på undersökningar på ett representativt urval tandläkare världen över som utförts för P&G mellan oktober 2016 och maj 2018.

TUOTETIEDOT

Arviot ja arvostelut

Tässä osiossa sinunlaisesi kuluttajat voivat ilmaista mielipiteitään ja esittää kommenttejaan. Oral-B ei esitä eikä oikeuta mitään tässä esitettyä väitettä tuotteesta paikkansapitävänä eikä tue mitään tässä osiossa esitetyistä mielipiteistä.